Ikoon Warehousing Squared

Een thuis voor uw goederen

Uw goederen vinden een veilige thuishaven in onze magazijnen, in de omgeving van de havens van Antwerpen en Rotterdam. Al onze magazijnen zijn volledig geïsoleerd en goed beveiligd. Intelligente IT-systemen verzekeren een soepel en flexibel magazijnbeheer en laten ons toe oplossingen op maat aan te bieden, zoals online tracking van goederen en administratie zonder papier.

Onze diensten

De Sany group biedt u een breed gamma logistieke diensten voor opslag en behandeling van allerlei goederen. We hebben de nodige accommodatie, uitrusting en ervaren, goed opgeleid personeel om uw ideale logistieke partner te zijn.

Onze diensten omvatten het volledige palet van goederenbehandeling, zoals herverpakken, order picking, pick & pack en kwaliteitscontrole.

Alle soorten goederen

Wij stockeren alle mogelijke goederen, inclusief accijnsgoederen (bier, wijn, e.d.) en gevaarlijke goederen. De goederen kunnen zowel op de grond als in rekken gestockeerd worden.

Douanemagazijnen

Wij bezitten verschillende douanemagazijnen (inclusief BTW-magazijnen) waar uw import-, export- en transitgoederen veilig kunnen opgeborgen worden, conform alle douanereglementen. Al onze douanemagazijnen zijn volledig AEO-gecertifieerd.

Certificaten

Wij zijn houder van verschillende certificaten op het vlak van logistiek:

  • FCA-certificaat voor behandeling, opslag en transport van veevoeder.
  • Certificaat voor behandeling, opslag en transport van bioproducten.
  • FAVV-toelating voor behandeling, opslag en transport van dierenvoeding en hout.
  • Certificaten voor behandeling, opslag en vervoer van gevaarlijke goederen.

IT en beveiliging

Als ervaren groep van logistieke bedrijven weten wij hoe we onze activiteiten doeltreffend kunnen digitaliseren. Daarom zijn we betrokken bij de ontwikkeling van de IT-toepassingen die wij gebruiken.

Tracking & tracing

Omdat onze procedures volledig gedigitaliseerd zijn, kunnen wij u volledige tracking&tracing-service leveren. Op elk moment kunt u de locatie van uw goederen nagaan door middel van onze klantgerichte interface.

Beveiliging en veiligheid

Onze magazijnen worden de klok rond bewaakt door middel van camera’s, zowel binnen als buiten, om maximale veiligheid te waarborgen. Hetzelfde geldt voor brandbeveiliging.