Ikoon Air Squared

BUSINESS CLASS SERVICE

De wereldmarkt is een harde omgeving. Korte of wijzigende deadlines, waardevolle of delicate goederen, grote afstanden, ... vereisen een snelle, flexibele en betrouwbare transportmodus. Met onze kennis van luchtvracht maken wij hier het verschil.

Snelheid

Wanneer het snel moet gaan, is transport per vliegtuig de aangewezen modus. De Sany group biedt een one-stop-shop service voor uw luchtvracht. Of uw klant zich nu in Europa bevindt of aan het andere eind van de wereld, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig per vrachtvliegtuig geleverd worden - van deur tot deur. Als onderdeel van onze multimodale benadering nemen wij ook het transport naar en van de luchthaven voor onze rekening.

Wij doen het papierwerk

Ons ervaren luchtvrachtteam zorgt voor alle formaliteiten en administratie (douane, incoterm regels, verzekering, ...) en stelt een oplossing voor die snelheid en gemak in evenwicht brengt met uw noden en die van uw klant. In een onveilige wereld zorgen wij ook voor de screening van de goederen.

Soorten goederen

Wij laten zowat alle soorten goederen per vliegtuig vervoeren. Ook waardevolle goederen zoals geneesmiddelen, hoogtechnologische uitrusting, machineonderdelen en diefstalgevoelige producten zoals smartphones en tablets behoren tot de luchtvracht die wij regelmatig behandelen.

Uniforce netwerk

De Sany group maakt deel uit van het Uniforce netwerk. Dit netwerk bestaat uit bedrijven uit de hele wereld, die globale logistieke diensten aanbieden. Zij opereren op alle continenten vanuit de 20 grootste zee- en luchthavens. De Sany group draagt zorg voor de activiteiten en diensten in België en Nederland, met de zeehavens van Antwerpen en Rotterdam en de luchthavens van Brussel en Rotterdam als thuisbasis.

image.title