Ikoon Road Squared

STEL UW KLANTEN TEVREDEN

In de globale markt van vandaag zijn productie en consumptie vaak ver verwijderd van elkaar. Klantentevredenheid hangt af van hoe gesmeerd uw logistieke keten loopt. De Sany group is uw waarborg dat uw goederen tijdig en in goede conditie op hun bestemming geraken. Of u nu speelgoed produceert, huishoudtoestellen of andere consumptiegoederen, dan wel chemicaliën, non ferro metalen, zaden, papier of hout vermarkt, onze vloot van container- en trailertrucks brengt ze naar uw markten in heel Europa.

Wegtransport is veruit de betrouwbaarste manier om uw goederen naar uw consumenten te brengen.

Containertransport in Europa

Wij hebben onze eigen vloot van containertrucks en opleggers en een team met hoog opgeleide chauffeurs (de meeste met volledig ADR-certificaat). Wij vervoeren uw goederen in FCL-containers (Full Container Load).

Multimodale oplossingen

Vanaf bepaalde afstanden - en afhankelijk van de regio - worden multimodale combinaties van wegtransport met spoor en/of binnenschepen economisch interessant. Bovendien draagt transport per spoor en binnenschip bij aan een meer duurzame, milieuvriendelijke benadering van de logistieke keten. De Sany group biedt u verschillende mogelijkheden.

Shuttle-dienst: pick & drive

Naast standaard transport specialiseren wij in shuttle-diensten: wij plaatsen onze oplegger met de container op uw site en nemen gelijk een andere mee. Dit werkt snel en naadloos.

Trailertransport in Europa

Wij hebben onze eigen vloot van trailer/truck-combinaties en een team met hoogopgeleide chauffeurs (de meeste met volledig ADR-certificaat). Wij doen zowel groupage (Less Than Truckload) als Full Load modus.

Alle soorten goederen? In heel Europa

Wij vervoeren alle soorten en maten van containers en aanvaarden alle soorten goederen. Wij zijn actief in het hele Europese continent, inclusief het VK.

Altijd in contact met uw goederen

Al onze container- en trailercombinaties zijn uitgerust met een GPS en track & trace systeem. Hierdoor is onze dispatching-afdeling in staat om elk transport in realtime te volgen en de exacte locatie van uw goederen op weg naar uw klant te traceren.

Veiligheid, training en naleving van regels

Naleving van alle nationale en internationale regels inzake wegtransport is een deel van onze bedrijfscultuur. Daartoe krijgen onze chauffeurs en andere betrokken medewerkers regelmatig de nodige opleiding.


image.title