Ikoon Sea Squared

Uw overzeese klanten rekenen op u

Wat u ook produceert, het levert enkel meerwaarde op wanneer uw klant uw producten tijdig en in goede conditie aangeleverd krijgt. Soepele en naadloze logistiek is een integraal onderdeel van de waardeketen en Sany is klaar om hiervoor de volledige verantwoordelijkheid op te nemen.

Scheepvaart overzee is veruit de meest economische transportmodus. Bij onze klanten is het de meest gewaardeerde manier om hun goederen te vervoeren, op voorwaarde dat tijd geen topprioriteit is.

Wereldwijd transport overzee

Vanuit Antwerpen en Rotterdam bieden wij u complete, wereldwijde deur-tot-deur zeevrachtdiensten voor de import en export van containervrachten, algemene en projectcargo.

Als transportbedrijf met partners over de hele wereld kunnen wij al uw zeegaande transporten van a tot z behandelen, ook in shortsea (kustvaart) modus. Voor binnenlands transport zijn binnenschepen een alternatief dat tijd en kosten bespaart ten opzichte van wegtransport. Vanuit onze multimodale benadering zorgen wij voor snelle overslag. Het spreekt vanzelf dat onze transporten per schip, naadloos aansluiten bij spoor- en wegtransport, in die gevallen waar het van pas komt of voordelen oplevert.

Uniforce netwerk

De Sany group maakt deel uit van het Uniforce netwerk. Dit netwerk bestaat uit bedrijven uit de hele wereld, die globale logistieke diensten aanbieden. Zij opereren op alle continenten vanuit de 20 grootste zee- en luchthavens. De Sany group draagt zorg voor de activiteiten en diensten in België en Nederland, met de zeehavens van Antwerpen en Rotterdam en de luchthavens van Brussel en Rotterdam als thuisbasis.

Alle soorten goederen. Groupage en full container loads

Wij verzorgen het vervoer van uw goederen, van welke soort ook, met onbegrip van verse groenten en fruit. Er is een groeiende tendens om break bulk en vloeistoffen in containers te verschepen, bv. papier en houtpulp of wijn in flexitanks. Wij kunnen u hieromtrent adviseren en wij hebben de nodige ervaring en kennis om u hierbij volledige service te bieden.

U kunt uw goederen laten verschepen in FCL containers (Full Container Load) of u kunt ruimte huren in een groupagecontainer (LCL of Less Than Container Load).

De rechte koers naar uw markten

Wij onderhandelen rechtstreeks met carriers over de hele wereld, zonder kosten voor allerlei tussenpersonen. Via ons wereldwijd partnernetwerk bedienen wij internationale klanten en organiseren wij ook cross-trade transporten.


image.title image.title