EXSAN

One-stop-shopping adres voor transport en verscheping.

Exsan is uw one-stop-shopping adres voor transport en verscheping. Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners kunnen wij u een volledige deur-tot-deur service aanbieden, over zee, via de weg, via spoor en via lucht. Onze intelligente oplossingen voor douaneafhandeling staan er borg voor dat uw goederen snel worden in- en uitgeklaard. Op deze manier biedt Exsan u een volledige logistieke keten. Exsan is actief vanuit de havens van Antwerpen en Rotterdam.

Exsan nv werd opgericht in 2004 als onderdeel van de Sany-groep om de logistieke dienstverlening naar de klanten toe uit te breiden. Naast Sanytrans (haven- en wegtransport) en Sanylogistics (opslag) is Exsan nv de derde pijler in de Sany-groep met de nadruk op douaneafhandeling en expeditie. Dankzij deze verticaal geïntegreerde structuur is het voor ons mogelijk uw logistieke stromen optimaal te beheren.

Als gespecialiseerd douane-expediteur verzorgen wij de complete afhandeling van uw douaneformaliteiten. Wij behandelen zowel het handelsverkeer tussen landen binnen de Europese Unie als daarbuiten.

Wij kunnen u ook optimaal begeleiden bij de wereldwijde import, export en transit van zowel containerladingen, stukgoederen als projectcargo. Sinds 2012 zijn we ook actief vanuit Rotterdam.

SHIPPING: INTERMODAAL, INTERNATIONAAL, cruciaal

Als internationaal expeditiebedrijf kunnen wij u bijstaan met de import en export op wereldschaal. Dankzij ons wereldwijd netwerk van partners kunnen wij u een volledige deur-tot-deur service aanbieden. Wij beschikken over al het nodige om uw goederen te transporteren per schip, via spoorwegen en via luchtvaart. Wij hebben onze eigen IT-applicaties ontwikkeld om uw goederen te traceren. Samen met de andere divisies binnen onze groep kunnen wij u het volledige beheer van uw supply chain garanderen.

WEGTRANSPORT DOOR HEEL EUROPA

Exsan verzorgt uw wegtransport door middel van trailers doorheen Europa. Wij aanvaarden alle volumes en bieden zowel groupage als FTL aan, vanaf één pallet tot volledige truckladingen. Naargelang uw behoeften kunnen wij alle types van trailers inzetten: koelwagens, met laadklep, curtainside, aangepaste laadvloeren voor speciale ladingen, enz.

DOUANE: WIJ NEMEN DE “PAPIERMOLEN” VOOR ONZE REKENING

Win tijd en gemoedsrust met onze oplossingen voor douaneformaliteiten. Wij bieden een volledig gamma diensten aan via elektrische PLDA (paperless) declaraties:

  • Opstellen van import en export documenten
  • Fiscale vertegenwoordiging voor import en export
  • Afleveren van transitdocumenten (NCTS)
  • Afleveren van certificaten EUR 1, ATR, FORM A...
  • BTW-magazijnen
  • BTI procedures
  • EMCS diensten

Wij bieden deze diensten aan in België en Nederland, met de zeehavens van Antwerpen en Rotterdam en de luchthavens van Brussel en Rotterdam als thuisbasis.

CONTACT

EXSAN
Zagerijstraat 17 , St-Job in 't Goor • Belgium +32 (0)3 270 38 71 sales@exsan.be