Sany

  • Multimodale oplossingen
  • Containertransport
  • Expeditie
  • Douane
  • Wereldwijde logistieke diensten
  • Douanemagazijnen
  • It-oplossingen

De Sany Group

Logistiek als competitief voordeel

De disruptieve economie van vandaag is een harde omgeving voor producenten en handelaars. Uw (eind)consumenten zijn zelfverzekerd en ongeduldig. E-commerce veronderstelt ook E-fulfilment, en dat is een zware last op uw schouders. Wat u ook produceert, het levert pas meerwaarde op als uw klant uw goederen SNEL en in goede conditie aangeleverd krijgt.

Een game-changer

Logistiek is een echte game-changer geworden. Oorspronkelijk een vervelende bijzaak, is logistiek doorgegroeid tot in het hart van uw activiteiten. In vele directiekamers is de grote vraag nu: “Hoe kan ik het verschil maken door sneller te leveren?”.

De Sany group legt zich toe op logistiek sinds zijn ontstaan in 1990. Vandaag bieden wij wereldwijde logistieke diensten aan een groeiend aantal internationale klanten.

Als onafhankelijk supply chain provider is het onze missie om uw goederen zo snel, veilig en economisch als mogelijk tot bij uw klanten te brengen.

Multimodaal is de toekomst

Om deze missie waar te kunnen maken heeft de Sany group een multimodale benadering aangenomen. Dit betekent dat het vervoermiddel altijd ondergeschikt is aan uw doelstellingen en middelen. Hoewel wij het volledige palet aan vervoermiddelen aanbieden, zullen wij altijd die combinatie aanraden die het best beantwoordt aan uw eisen. Daarbij houden we rekening met allerlei parameters zoals snelheid, veiligheid, het soort goederen en rendabiliteit. Het is dus best mogelijk dat een combinatie van zeevaart, kustvaart, binnenvaart en wegtransport de beste oplossing is van uw behoefte, terwijl in andere omstandigheden een vliegtuig of de trein, gecombineerd met een vrachtwagen de oplossing brengen.

IT en transparantie

Automatisering en transparantie zijn van fundamenteel belang voor de Sany group. Het delen van data in real time is de brandstof die de logistiek in de toekomst zal voortbewegen. In contact blijven met uw goederen vanaf uw fabriek tot bij uw klant is niet alleen geruststellend. In de complexe logistiek van vandaag is het een levensnoodzakelijke voorwaarde. Door ons partnership met de Uniforce Group kunnen wij u deze gemoedsrust bieden.

Verder dan logistiek

Gedreven door zijn ervaring en know-how is de Sany group de loods die u helpt over de golven van de wereldhandel te navigeren. Wij kunnen voor u meer doen dan enkel uw logistiek ter harte nemen. Productie, handel en marketing zijn een flow. Wij kunnen u helpen die flow te stroomlijnen.

Uniforce netwerk

De Sany group maakt deel uit van het Uniforce netwerk. Dit netwerk bestaat uit bedrijven uit de hele wereld, die globale logistieke diensten aanbieden. Zij opereren op alle continenten vanuit de 20 grootste zee- en luchthavens. De Sany group draagt zorg voor de activiteiten en diensten in België en Nederland, met de zeehavens van Antwerpen en Rotterdam en de luchthavens van Brussel en Rotterdam als thuisbasis.